Kapitel 2

Tiden gik. Efterår blev til vinter og maven mm. blev gradvist større og større…

Fra tid til anden kredsede hans tanker lidt omkring den irreversible konsekvens, der snart ville komme til verden som følge af en enkelt hyggelig stund i lyset fra tv-pejsens skær.

Hvordan skulle de mon få plads til sådan en lille størrelse? Han forventede, at det med overvejende sandsynlighed ville blive svært at indrette børneværelse i en 2-værelses lejlighed. Og det ville utvivlsomt blive markant sværere at bygge til.

Ville han mon være i stand til at forsørge en familie?!? Et opslag på nettet afslørede hurtigt, at en barnevogn nemt koster en halv jetjagerspids og hans private økonomi var i forvejen så tæt ved at være en græsk tragedie, at brevene fra banken lige så godt kunne være skrevet på vers.

Han måtte for alt i verden forsøge at forholde sig i ro. Panik er ikke en mulighed, tænkte han, mens han gentagende gange forsøgte at overbevise både sig selv og omverdenen om, at der var styr på det .Chill-out-i-got-thisLangsomt, men stilsikkert begyndte han at vænne sig til tanken om snart at blive indlemmet i de evige bekymringers klub. Det forekom ham derfor besynderligt kærkomment og belejligt, da han ved årsskiftet fik sig et job som Teodor Amsteds afløser.

Et lille skridt til højre på Dean/Eckhouse-skalaen for menneskeheden. Et kæmpe spring for ham…

plask

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s