Kapitel 4

20130813-141212.jpg

Det er os, der snakker…

En lun sommerbrise blæste fra sydøst mens han cyklede mod indre by. Der var blevet bevilliget en udgangstilladelse til et lille fredagsrendezvous med drengene. Han så frem mod at koble lidt af med noget støjende rockmusak, et par håndbajere og ikke mindst konversationer om andet end små børns afføringsinterval og allergivenligt vaskepulver.

Knap 6 timer senere befandt han sig ikke i baren på Vessels Kro omkredset af shorts og studentikos snik-snak om Foucault, men derimod siddende på sengekanten, hvor han i skæret fra klokradioens røde diodelys fodrede sin førstefødte med kropsvarm milkshake på flaske. Lettere klatøjet måtte han erkende, at når fire James Deans, med alt i alt seks rollinger på samvittigheden mødes over en kop øl og en rockkoncert, så er samtaleemner som Christianiacykler og autostole noget, der falder dem lige for. Uagtet, at musikken spiller. Og når den tone er klinget af så går de lige, omend lidt slingrende, hjem.

Lyden af en sutteflaske, der var suttet tør afbrød ham og mindede ham om det projekt han havde gang i og midt imellem to bøvs, sendte han en venlig tanke til Tivoli om fremadrettet at skrue godt op for lyden, hvis James Eckhouse-segmentet skal overdøves en fredag aften på plænen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s